اگر لینک انتقال داشته باشید نیازی به ایجاد حواله انبار و ایمپورت حواله ندارید .

این مورد برای مشتریانی هست که لینک  انتقال به حسابداری نداشته باشند .


ایمپورت حواله در واقع همان بارگذاری و مشخص کردن موجودی کالاها در انبار است که به جای تک به تک وارد کردن موجودی کالاها می توان  از طریق فایل اکسل به یک باره موجودی ها را وارد کرد .

برای ایمپورت حواله باید از فایل اکسل زیر استفاده نمایید و ستون های مربوطه را با توجه به نوع حواله که در ادامه توضیح داده شده تکمیل نمایید 

نمونه ایمپورت حواله.xlsx (برای دانلود فایل ، روی اسم آن کلیک راست کرده و open link in new tab را بزنید تا فایل دانلود شود


نکات تکمیل فایل اکسل  :

  1. ابتدا باید کالاها و زیرمجموعه های آن ها  از قبل در سایت تعریف شده باشند و حتما کالاها و زیر مجموعه های آن ها کد ERP داشته باشند چون این کد در حواله استفاده خواهد شد. ( بارگذاري كالاها 
  2. کد erp  زیرمجموعه ی کالاها حتما در ستون " جزئیات - ERP بارکد" وارد شود.
  3.  واحدی که میخواهید بر اساس آن بارگزاری انجام دهید باید کد erp  داشته باشد و در ستون "جزئیات erp واحد " وارد نمایید .
  4. کالا باید آن واحد را داشته باشد وگرنه خطا خواهید داشت .
  5. در قدم بعدی باید انبار را تعریف کرد و حتما کد ERP به آن اختصاص داد (این کد می تواند هر عدد دلخواهی باشد  یا طبق اصول داخل سازمان می توانید آن را مقداردهی کنید )
  6. شماره حواله  را در ستون "حواله-شماره" وارد نمایید و یک کد هم در ستون "کد ERP حواله" وارد نمایید .(دقت داشته باشید حواله دیگری با این شماره ها در سایت وجود نداشته باشد)
  7. در ستون های حواله - انبار مقصد یا مبدا باید کد ERP اون انبارها وارد بشه . 
  8. اگر بخواهید موجودی کالاها را برای اولین بار در انبارها مشخص نمایید باید کد ERP  انبارتون رو در قسمت حواله - انبار مقصد وارد نمایید تا سیستم تشخیص دهد که این حواله برای کدام انبار قرار است انجام شود .
  9. اگر دو تا انبار داشته باشید و بخواهید موجودی کالاها یا خود کالاها از یک انبار به انبار دیگر منتقل شود می بایست در انتقال حواله بین انباری هم انبار مبدا و هم انبار مقصد مشخص شود و کد erp  هر کدام در ستون مربوطه وارد شود.
  10. سپس از منو انبار/ ايمپورت حواله فایل اکسل ذخیره شده را طبق مراحل زیر بارگذاری می کنیم. 

  • در مرحله اول بايد فايل اكسل مورد نظر را بارگذاري كنيم ، پس روي گزينهكليك ميكنيم و فايل مورد نظر را انتخاب ميكنيم.
  • در مرحله دوم فيلدهاي فايل بارگذاري شده را با فيلدهاي كالاها تطبيق ميدهيم .

بروزرساني به اين معني است كه حواله اي كه از قبل موجود است را بروز ميكنيم

درج به اين معني است كه تمامي حواله هاي موجود در فايل به سايت اضافه ميشوند

درج و بروزرساني به اين معني ميباشد كه حواله هاي تكراري بروز خواهند شد و حواله هاي ديگر در سايت درج خواهد شد.

  • در مرحله آخر گزينه ذخيره را انتخاب مي كنيم .
  •  پس از اتمام درج و بروزرسانی با صفحه زیر مواجه می شوید که تعداد ردیف های جدید درج شده ، ردیف های بروزرسانی شده و ردیف های نادیده گرفته شده را بیان می کند .

نکته قابل توجه : در انتها و بعد از بارگزاری فایل اکسل ، باید در صفحه حواله این حواله نهایی شود تا موجودی آن در انبار ثبت شود .

خطایابی فایل اکسل :

اگر فرمت سلول های فایل اکسل خطایی داشته باشد و یا فایل اکسل به درستی تکمیل نشده باشد (مثلا کد کالا اشتباه باشد یا در سایت تعریف نشده باشد و ...) در بارگذاری اکسل با خطا مواجه خواهید شد و باید آن خطا را رفع کرده و مجدد بارگذاری نمایید .

به عنوان مثال :

اگر سلول های اکسل مانند عکس زیر باشند و یک مثلث کوچک سبزرنگ به این صورت  کنار سلول ایجاد شده باشد باید با کلیک کردن روی سلول و انتخاب گزینه ignor error  آن را رفع نموده و سپس فایل را ذخیره و بار گذاری کنید .

همچنین در صورت وجود خطا ، خطای ایجاد شده یا به صورت پیغامی قرمز رنگ اعلام میشود مانند عکس زیر که erp بارکد دو تا از ردیف ها اشتباه ذخیره شده .



و یا تعدادی ردیف نادیده گرفته شده خواهید داشت که تعداد این ردیف ها مانند عکس زیر نوشته شده است .

با کلیک روی ردیف های نادیده گرفته شده فایل اکسلی دانلود می شود که با باز کردن آن علت بارگذاری نشدن این ردیف ها و نوع خطا که مربوط به کدام پارامتر هست بیان شده و از این طریق می توانید متوجه نوع خطا شده و آن را رفع نمایید .



  • No labels