اما اگر تمايل داريد كالا ها را در iorder تعريف كنيد، اين امكان به سه روش براي شما فراهم شده است
توجه : اگر اگر تنظيمات سيستم شما به صورتي ثبت شده است كه كالا ها از سيستم حسابداري به آي اوردر منتقل شوند،شما نبايد در سايت كالا ايجاد كنيد توجه: كنيد .( درصورتی که کالا از سیستم حسابداری به سیستم iOrder منتقل شود منوی منوی ایجاد به صورت خودکار برداشته میشود.)
اگر لینک انتقال ندارید باید کالا را در سایت تعریف کنید بدین منظور روش های زیر را چک بفرمایید .
روش اول
از دكمه ايجاد سريع مانند تصوير زير استفاده كرده و آيتمهاي مهم را در اين قسمت پر و ذخيره ميكنيم.
...
میتوانید از طریق بارگذاری کالا،لیست کالاهای مورد نظر خودرانیزوارد خود را نیز وارد سیستم کنید از طریق راهنمای ذیل میتوانید ایجاد کنید.(برای تعداد کالای زیاد این راه پیشنهاد میشود)
روش سوم
براي ايجاد كالا در سايت از منو كالا/كالا گزينه ايجاد كالا را انتخاب كنيد .
اطلاعات پایه :
صفحه زير براي شما باز مي شود در تب اطلاعات پايه،اطلاعات كالا مثل نام كالا،برند،برچسب،شعبه اي كه كالا در آن موجود باشد،واحد كالا و جرم و حجم آن را وارد كنيد .
نام برند :
اگر برندها را در سایت تعریف کرده باشید در این قسمت یک منوی کشویی خواهید داشت که می توانید برند مورد نظر را از میان همه برندهای تعریف شده انتخاب نمایید .
در صورتي كه برند های شما از سيستم حسابداري منتقل نمي شوند و قبلا در سايت تعريف نكرده ايد، با انتخاب آيكون سبز رنگ در كنار فيلد برند ، برند مورد نظر را ايجاد و ذخيره كنيد .(مانند تصویر زیر)
توضیحات برند به صورت مجزا آموزش داده میشود
نام برچسب :
اگر برچسب ها را در سایت تعریف کرده باشید در این قسمت با کلیک داخل کادر مربوط به برچسب ، یک منوی کشویی شامل برچسب های تعریف شده در سایت را مشاهده خواهید کرد که می توانید برچسب مورد نظر را از میان آن ها انتخاب نمایید .
در صورتي كه برچسب هاي شما از سيستم حسابداري منتقل نمي شوند و قبلا در سايت تعريف نكرده ايد، مي توانيد با انتخاب آيكون سبز رنگ در كنار فيلد برچسب، برچسب مورد نظر را ايجاد و ذخيره كنيد . (مانند تصویر زیر )
توضیحات برند به صورت مجزا آموزش داده میشود
نام کالا:
دراین قسمت نام کالا را میتوانید واردکنید
کدفرعی کالا:کد فرعی کالا همان بارکد کالا می باشد
واحد کالا:میتوانید واحد کالا روازاین قسمت انتخاب کنید،
واحد کالا به صورت مجزا در قسمت مربوطه توضیح داده شده است
راس کالا:
فعال و غیر فعال کردن:با استفاده از این گزینه میتوانید کالا رو فعال یا غیرفعال کنید
شعبه:میتوانید به کالا شعبه اختصاص دهید
erp کالا:درصورتی که تمایل داشتید به صورت دستی به کالا erp اختصاص دهید
وزن کالا: وزن کالا رو میتوانید وارد کنید
حجم کالا: حجم کالا رو میتوانید وارد کنید
سایر مشخصات :
در تب "ساير مشخصات" مي توانيد اطلاعات ديگري از كالا مثل حداقل و حداكثر ميزان سفارش، ميزان تخفيف مورد نظر براي اين كالا، ماليات محصول و ارز مورد نظر براي محصول را انتخاب كنيد.
حداقل سفارش : برای مواقعی هست که میخواهید از آن کالا حداقل این تعداد سفارش گرفته شود . در این صورت با کلیک روی + در دستگاه ، همین عدد وارد می شود و از این عدد کمتر نمیتوان وارد کرد . این گزینه را می توانید از طریق فایل اکسل نیز برای تعدادی از کالاها بارگزاری نمایید تا نیازی به وارد کردن به صورت دستی و تک به تک نباشد ، با استفاده از بارگذاري كالا و ستون کالا-حداقل سفارش )
حداکثر سفارش : اگر این آیتم مقدار دهی شود حداکثر تعدادی که ویزیتور می تواند از این کالا سفارش بگیرد برابر همین مقدار وارد شده خواهد بود و اگر بیشتر از این مقدار وارد کند امکان ثبت ندارد و در دستگاه پیغامی مبنی بر همین موضوع مشاهده خواهد کرد . (این گزینه را می توانید از طریق فایل اکسل نیز برای تعدادی از کالاها بارگزاری نمایید تا نیازی به وارد کردن به صورت دستی و تک به تک نباشد ، با استفاده از بارگذاري كالا و ستون کالا-حداکثر سفارش )
آیتم حداکثر تخفیف : همانطور که از نام آن مشخص است ، این آیتم حداکثر تخفیفی که برای کالا در نظر گرفته شده است را مشخص می کند و اگر ویزیتور اجازه اعمال تخفیف روی کالا را داشته باشد تا سقف این درصد می تواند روی کالا تخفیف اعمال کند .
آیتم تخفیف : تخفیف لحاظ شده روی کالا هست که هنگام انتخاب کالا و ثبت سفارش در دستگاه در تب اقلام سفارش به صورت اتومات ذخیره شده و اگر ویزیتور اجازه اعمال تخفیف روی سفارش را داشته باشد روی این آیتم امکان تغییر عدد را دارد .
به عنوان مثال تنظیمات یک کالای نمونه به صورت زیر ذخیره شده :
در هنگام ثبت سفارش در دستگاه پس از انتخاب کالا ، در سربرگ اقلام سفارش ، آیتم تخفیف به صورت زیر نشان داده می شود .
که عدد 10 که در ردیف " تخفیف " عکس بالا هم لحاظ شده به صورت اتومات در دستگاه (عکس زیر ، قسمت تخفیف) نیز ثبت شده است .
ویزیتور می تواند عددی بین ردیف عدد "تخفیف " (10 در این مثال ) تا عدد "حداکثر تخفیف " (20 در این مثال) را وارد نماید .
و اگر عددی بیشتر از "حداکثر تخفیف " تعریف شده برای کالا را وارد نماید با پیغام زیر مواجه می شود و نرم افزار این اجازه را به کاربر نمیدهد.
ماليات و ارز مورد نظر براي محصول را مي توانيد از طريق آيكون سبز رنگ كنار فيلد آن ها ايجاد و ذخيره كنيد .
بعد از ثبت تمامي مشخصات مورد نظر گزينه ذخيره را انتخاب كنيد
و به اين صورت كالا ايجاد مي شود .
توضيحات تكميلي فيلد حجم كالا:
اگر هنگام ايجاد و يا ويرايش كالا فیلد حجم را به طور مثال سانتی متر مکعب در نظر بگيريد
وقتي از منوی اصلی سفارش وارد تب سفارش شوید. در قسمت مدیریت سفارش فیلد حجم کل(سانتی متر مکعب) اضافه شده است.
همچنين از منوي سفارش، گزينه ي گزارش جزييات سفارش را انتخاب كنيد. در این قسمت فیلد جدیدحجم کل(سانتی متر مکعب)قابل مشاهده است
هنگامی که از منوی اصلی سفارش را انتخاب نموده و وارد تب سفارش می شوید. از مدیریت سفارش، سفارش مورد نظر را انتخاب کرده و فیلد حجم کل(سانتی متر مکعب) را در این قسمت مشاهده می کنید.
...
سایر اطلاعات کالا را می توانید در لینک زیر مشاهده نمایید :