برای تعریف اموال 5 روش وجود دارد :

روش اول: تعریف مستقیم

 در این روش با استفاده از منوی اموال و منوی جدید می توان یک اموال جدید را تعریف نمود .

برای هر کالا ابتدا باید مجموعه کالا و تاریخ خرید آنرا  مشخص نمود . کد اموالی می توان بصورت دستی وارد کرد یا توسط  خود سیستم تنظیم شود . در هردو حالت طول کد به طول تنظیم شده در تنظیمات اموال تغییر یافته و تنظیمات پیش کد در آن اعمال می گردد .

هر کالا یک محل استقرار فیزیکی دارد که می توان آنرا تنظیم نمود . البته لازم است محل های استقرار قبلا از طریق منو موقعیت های مکانی تعریف گردد . انباری که این اموال از آن خارج شده و جمعدار اموال و تحویل گیرنده به همین ترتیب قابل تنظیم است .برای هر کالا 2 قیمت مشخص می گردد . قیمت خرید که قیمت اولیه آن اموال است و قیمت نهایی که قیمت تمام شده اموال است . در قیمت نهایی پارامتر هایی مانند هزینه حمل ، ترخیص و ... نیز محسوب می گردد .ارزش اسقاط هر اموال مبلغی است که کاهش ارزش اموال در اثر استهلاک تا رسیدن به این عدد ادامه می یابد . پس از آنکه ارزش اموال به ارزش اسقاط رسید تیک "مستهلک" بصورت خودکار فعال می شود .

چنانچه برای یک اموال تیک "توقف بهره برداری" فعال باشد میزان استهلاک آن به کسری از میزان استهلاک عادی آن کاهش می یابد . این میزان کاهش در منوی تنظیمات اموال قابل تنظیم و بصورت پیش فرض 33 درصد است.


روش دوم: تعریف با استفاده از حواله مصرف


به ازای هر کالایی که از انبار خارج می توان یک حواله مصرف ثبت نمود . اگر نوع خروج از ان باشد که قبلا در تعریف انواع خروج کالا از انبار به عنوان خروج اموالی تعریف شده است به این معنی است که این کالا از انبار خارج و از این تاریخ به عنوان یک اموال مورد استفاده است . لذا لازم است علاوه بر فیلدهای موجود فیلد های جمع دار و تحویل گیرنده و محل استقرار را نیز تنظیم نمود . پس از ثبت حواله مصرف به تعداد کالای خارج شده اموال ایجاد می شود که برچسب های آنها بر اساس تنظیمات سیستم اعمال می گردد 

از مسیر زیر می توان حواله مصرف ثبت نمود:

انبارداری/ خروجی/ مصرف


نکته حائز اهمیت در تعریف اموال با استفاده از  حواله مصرف آن است که در تعریف  که همه کالاهایی که با نوع خروج اموال از انبار در حال خارج شدن هستند باید اطلاعات مجموعه اموالی مشخص شده باشد . چنانچه یک حواله مصرف چندین کالا داشته باشد ولی حتی یکی از کالاهای آن فاقد مجموعه اموالی باشند و نوع حواله از نوع خروج اموال تعریف شده باشد امکان ثبت آن حواله وجود ندارد .



روش  سوم: تعریف با استفاده از ايجاد كالا در ماژول سفارش و خريد

 در تعریف اموال  از مسیر سفارش و خرید/ تعریف کالا /کالا

کالای مدنظر را ایجاد مي گردد و از طريق بارگذاري موقت اموال ميتوان بارگذاري نمود


روش  چهارم: تعریف با استفاده از فاکتور خرید

 در تعریف اموال با استفاده از فاکتور خرید از اموال/درخواست و خرید/خرید

آموزش از طریق لینک زیر می باشد

خرید


روش  پنجم: تعریف با استفاده از سرویس ایجاد اموال

 در تعریف اموال با استفاده از سرویس از اموال/کالا/کالا

آموزش از طریق لینک زیر می باشد

کالا

  • No labels